Accessory Dwelling Unit Collaboration

phloem1

Recently we came up with this great project by Phloem Studio and PATH Architecture. The structure has a garage below and a studio/guesthouse above. Because of the roof shape, they had to take extraordinary measures and use every bit of space the place gave them. The whole oak texture is very relaxing and finished beautifully. The table that appears as if from nowhere, the built-in sofa that transforms into a full size bed, the flat file cabinet and solid wood cubes… Everything is very detailed and functional.

phloem2

rawwalls oakglueup1 jobsite2 jobsite4 finishingroom1 stoolrow tablehalfway tablestoolsout sofa sofabed flatfile1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s